Feriepraktik Strömsnäs Sportscamp 2024 - Ansökan

LÄS MER

Välkommen till ansökan om feriepraktik på Strömsnäs Sportscamp i Markaryds kommun för sommaren 2024. Ansökningsperioden pågår mellan den 12 februari och 4 mars 2024.

Första gången du skickar in din ansökan om feriepraktik behöver du skapa ett konto. Är du osäker på hur du ska göra kan du följa vår steg för steg-guide: Guide: Feriepraktik 2024 - Ansökan via Varbi Feriepraktik

Om du vill få möjligheten med att matchas mot våra andra feriepraktikplatser för sommaren 2024 i Markaryds kommun behöver du skicka in en intresseanmälan även för de platserna. Du hittar ansökan här:  https://etjanst.markaryd.se/feriepraktik

Om du inte får en feriepraktik på Strömsnäs Sportscamp är du med i matchningen mot våra andra feriepraktikplatser för sommaren 2024 i Markaryds kommun (förutsatt att du även har ansökt för allmän feriepraktik). Detta gäller inte om du tackat nej till erbjuden plats på Strömsnäs Sportscamp eller om du inte skickat in en ansökan om allmän feriepraktik. Kom ihåg att även skicka in en ansökan för allmän feriepraktik på https://etjanst.markaryd.se/feriepraktik

Innan du börjar fylla i fälten i e-tjänsten - glöm inte att:
• Du ska vara 15 år fyllda den 17 juni 2024 för att kunna ansöka till Strömsnäs Sportscamp
• Du får inte har fyllt 18 år innan den 17 juni 2024 för att kunna ansöka till Strömsnäs Sportscamp
• Du måste vara folkbokförd i Markaryds kommun för att kunna ansöka till Strömsnäs Sportscamp
• Du behöver ha förkunskaper inom gymnastik eller fotboll (gäller enbart Strömsnäs Sportscamp). 
• Ha möjlighet att delta varje söndag på ledarskapsutbildningen som startar i mars 2024. OBS! ideell utbildning, ej betalt (gäller enbart Strömsnäs Sportscamp). 

Feriepraktiken på Strömsnäs Sportscamp är enbart första perioden, under vecka 25-27 (17 juni-5 juli), varar i tre veckor och du arbetar fyra timmar per dag.  Om du erhåller en feriepraktik på Strömsnäs Sportscamp är det viktigt att du är medveten om att du ska genomföra en obligatorisk ledarutbildning som startar i mars 2024 och utbildningen är varje söndag. Utbildningen är helt ideellt, vilket innebär att du inte kommer få betalt för utbildningstillfällena. Du behöver utbildningen för att kunna genomföra din feriepraktik på Strömsnäs Sportscamp.

Du kan inte kombinera Strömsnäs Sportscamps feriepraktik med kommunens övriga feriepraktiker. Matchning görs av arrangörerna på Strömsnäs Sportscamp.

Om du är asylsökande ungdom krävs ett beslut från Migrationsverket att du inte måste ha arbetstillstånd. (Du behöver ett samordningsnummer från Skatteverket och AT-UND)

På Strömsnäs Sportscamp arbetar du med barn. Vilket innebär att du behöver även ansöka om ett "Utdrag ur belastningsregistret" hos Polisen. Du väljer utdraget Utdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg. Du lämnar utdraget ur belastningsregistret till din arbetsgivare dag ett.

Vid frågor, kontakta:
Arbetsmarknadsenheten
0433 - 720 00
feriepraktik@markaryd.se

 

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

 

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns Kontaktcenter
info@markaryd.se
+46 433 720 00
www.markaryd.se