Kompiskort- arrangörsblankett

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Tack för att ni är intresserade av att medverka med Kompiskortet! Genom er medverkan förstärker ni vår grundtanke för att underlätta kontakten mellan människor, med och utan funktionsnedsättningar. Det är ni som förening/arrangör som själva bestämmer vad som skall gälla hos just er, exempelvis entré, medlemskap/ biljetter)

Kompiskortet är en möjlighet för personer med funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis eller stödperson ta del av olika aktiviteter och arrangemang.
Kompiskortet är ett samarbete mellan LSS Fritid och Kultur - Fritid

Följ ärendet på Mina sidor

När du skickat in ditt ärende så får du en bekräftelse till din e-post med de ifyllda uppgifterna.

Du kan också följa ditt ärende via Mina sidor. Du meddelas när något sker i ditt ärende.

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

 

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns kontaktcenter
info@markaryd.se
+4643372000
www.markaryd.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa