Kompiskort, ansökan

LÄS MER

Välkommen att ansöka om Kompiskortet 

Kompiskortet är ett samarbete mellan LSS Fritid och Kultur - Fritid. Kortet innebär att du betalar som vanligt för aktiviteten/arrangemanget men din kompis följer med gratis. Det kan gälla biljetter, inträde, medlemskap eller träningsavgifter.
Du bestämmer vem som ska följa med, en vän, en personal eller en släkting och det behöver inte vara samma person varje gång.

Var gäller Kompiskortet?

Kompiskortet är för dig som är folkbokförd i Markaryds kommun. Kortet gäller hos de arrangörer och föreningar i Kronobergs län som anslutit sig till Kompiskortet. Du kan du se listan över arrangörerna i Markaryds kommun på kommunens hemsida. Där finns även länkar till övriga kommuner i länet som är anslutna till Kompiskortet och på deras hemsidor hittar du  information om arrangörer i respektive kommun.
Kontakta gärna föreningarna och arrangörerna innan du planerar att gå dit för att ta reda på vad som gäller och hur tillgängligheten är.

För mer information klicka HÄR.

Ansökan

Du ansöker om Kompiskortet genom att fylla i den här digitala tjänsten eller via pappersblanketten. I ansökan ska  du uppge namn, referensperson samt bifogar ett foto av den som kortet gäller för. Fotot måste vara tydligt så tar du det själv så tänk på ljus, vinklar och andra faktorer som kan påverka detta.

Kompiskortet skickas sedan hem till dig tillsammans med information om var kortet gäller. 

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns Kontaktcenter
info@makaryd.se
+4643372000
www.markaryd.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • Foto

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa