Markarydsmässan - Anmälan

LÄS MER

Den 1 oktober 2024 arrangerar Markaryds kommun en arbetsmarknads- och utbildningsmässa även kallad "Markarydsmässan" på Vetenskapshuset i Markaryd. Du som har en näringsverksamhet i Markaryds kommun, eller är inom ett utbildningsinstitut har möjlighet att anmäla dig som utställare.  Anmäl dig senast den 6 september 2024. Ingen anmälningsavgift!
 

Tider för mässan kommer att vara kl.11:30-18:00. 
För ungdomar (åk 9 grundskola, åk 1-3 gymnasium), Vuxenutbildning och SFI: kl.11:30-15:00, för allmänheten: 16:00-18:00 

 

Vad är Markarydsmässan? 
1902 hade Markaryds kommun en av kommunens första Markarydsmässor där näringsidkare och kommuninvånare kunde mötas. Nu, 122 år senare, är vi tillbaka med Markarydsmässan. Mässan ska vara en mötesplats, där arbetsgivare och utbildningsinstitutioner får ett tillfälle att marknadsföra sin verksamhet, men också för våra invånare att upptäcka det lokala utbudet och hitta nya utmaningar. Vi strävar efter att skapa en mässa med mycket innehåll och inriktningar, som ska locka allt ifrån skolelever till arbetssökande, eller de som vill nätverka med andra aktörer på marknaden.    

Läs mer om mässan på www.markaryd.se/aumassa

Varmt välkomna!    

 

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

 

Vid frågor, kontakta:

Arbetsmarknadsenheten
Hanna Jonsson, Josefin Petersson och Astrit Shabani

Arbetsmarknadskoordinator
arbetsmarknadsenheten@markaryd.se
0433-720 00


Mer information om mässan hittar ni på www.markaryd.se/aumassa
 

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns Kontaktcenter
info@markaryd.se
+46 433 720 00
www.markaryd.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa