Färdtjänst - Ansökan

LÄS MER

Färdtjänst är en trafikservice för den som på grund av funktionsnedsättning har väsentliga svårigheter att resa med allmänna kommunikationer. Den sökande har en funktionsnedsättning som beräknas vara minst sex månader. Det är inte enbart funktionsnedsättningen som avgör utan även förmågan att använda allmänna kommunikationer. Färdtjänst kan inte enbart beviljas på grund av brister i de lokala allmänna kommunikationsmedlen.

Här kan du läsa mer om Färdtjänst Färdtjänst - Markaryd

Har du frågor om färdtjänst?

Kontakta då handläggare via kommunens kontaktcenter på telefonnummer 0433-720 00

Följ ärendet på Mina sidor

När du skickat in ditt ärende så får du en bekräftelse till din e-post med de ifyllda uppgifterna.

Du kan också följa ditt ärende via Mina sidor. Du meddelas när något sker i ditt ärende.

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns kontaktcenter
info@markaryd.se
+46 433 720 00
www.markaryd.se/

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa