Serveringstillstånd för alkohol

LÄS MER

Ansökan om serveringstillstånd för alkohol. Här kan du kan söka tillstånd som antingen är stadigvarande eller tillfälliga.  
I din ansökan om serveringstillståndet anger du om serveringstillståndet ska gälla året runt, under en viss period eller vid enstaka tillfällen. 
Du ska även ange om det är för allmänhet/medborgare eller för slutet sällskap.
Innan du blir godkänd kommer du att få göra ett kunskapsprov som du måste klara för att få beviljat din ansökan. 
Tänk på att:
Det är tillståndshavaren/sökande som ska göra kunskapsprovet. 
En upplysning hos skatteverket, kronofogden samt utdrag från polisen kommer att göras. Viktigt att sökande och de som sitter med i styrelsen inte har några anmärkningar för att ansökan ska kunna beviljas.

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

 

Frågor om e-tjänsten

Miljö och byggenheten
info@markaryd.se
0433-72000
www.markaryd.se/