Trygghetslarm enligt 4 kap 2a § Socialtjänstlagen- Ansökan

LÄS MER

Ett trygghetslarm är till för dig som upplever det otryggt att vara ensam hemma. Det gör det möjligt för dig att komma i kontakt med personal dygnet runt vid oförutsedda situationer.

Är du över 75 år och bosatt i Markaryds kommun kan du få trygghetslarm genom förenklad biståndsbedömning. Är du yngre än 75 år ansöker du om trygghetslarm hos biståndshandläggaren som utreder ditt behov av insatsen.

Här kan du läsa mer om trygghetslarm Trygghetslarm - Markaryd

Följ ärendet på Mina sidor

När du skickat in ditt ärende så får du en bekräftelse till din e-post med de ifyllda uppgifterna.

Du kan också följa ditt ärende via Mina sidor. Du meddelas när något sker i ditt ärende.

Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns Kontaktcenter
info@markaryd.se
+46 433 72 000
www.markaryd.se/

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa