Riksfärdtjänst - Ansökan

LÄS MER

Riksfärdtjänst är avsett för dig med ett stort och varaktigt funktionshinder och som behöver resa mer än sex mil från bostaden. Resor med riksfärdtjänst beviljas för varje enskild resa. Ansökan måste vara inskickad senast 14 dagar före resdagen.

För att omfattas av regler för riksfärdtjänst behöver ändamålet för resan vara rekreation, fritidsverksamhet eller annan enskild angelägenhet av fritidskaraktär. Resan måste göras inom Sverige från en kommun till en annan kommun.

Här kan du läsa mer om Riksfärdtjänst Riksfärdtjänst - Markaryd

Har du frågor?
Kontakta handläggaren via kommunens kontaktcenter på telefonnummer 0433-720 00

Följ ärendet på Mina sidor

När du skickat in ditt ärende så får du en bekräftelse till din e-post med de ifyllda uppgifterna.

Du kan också följa ditt ärende via Mina sidor. Du meddelas när något sker i ditt ärende.


Skyddade personuppgifter

Handlingar och uppgifter som finns hos kommunen är oftast offentliga. Har du eller någon i din familj skyddade personuppgifter är det viktigt att du upplyser oss om detta. Använd därmed inte vår e-tjänst utan kontakta Kontaktcenter på 0433–720 00 som guidar dig vidare i ärendet. Har du frågor kopplat till skyddade personuppgifter kan du läsa mer på Information | Skatteverket. Länk öppnas i nytt fönster.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du på kommunens hemsida, www.markaryd.se/gdpr. Länk öppnas i nytt fönster.

Frågor om e-tjänsten

Markaryds kommuns Kontaktcenter
info@markaryd.se
+46 433 720 00
www.markaryd.se/

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa